Tuesday, 26 March 2013

Contest Header Paling Sempoi 2013 By NabilaMedan

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

\^_^/ Assalamualaikum! Aisyhah join contest dari NABILA MEDAN!! Seorang blogger yang famous dan hebat. Contest yang dianjurkan pun menarik! Nabila,goodluck untuk spm nanti! Jangan lupa fighting sesama! Lepas SPM nanti insyaAllah kalau ada rezeki nak sangat buat contest or segmen dengan Nabila:')
Rugi kalau tak join! Hadiah pun menarik! Cara pemilihan pun menarik. Nak tahu hadiah apa? Jom ke [SINI] Okay, header yang saya pilih untuk contest ni ialah :-
http://i.imgur.com/B6dZTd3.png

Btw,ni header baru:)

http://i.imgur.com/jafvjyc.png


By the way,saya dah follow,klik,like semua yang dikehendaki. Hope,menang lah salah satu hadiahh!:P 

Lots of love Ecahh,

6 comments

Raisya
26 March 2013 at 12:13

Ecahhhhhhhhhhhhhh!So long maa kita tak contact. Miss youu! Nice blog. Jelosssss so much with yours:( Rindu awak sayang:P

26 March 2013 at 12:26

Good Luck!My lee min ho Wa k..haha.. >_<

26 March 2013 at 19:14

Hai. Terima kasih sebab sudi join! Nabila sudah update senarai peserta. Sila semak link dan jemput blogwalking ke blog peserta lain! Btw, Goodluck!
http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2013/03/senarai-senarai-header-paling-sempoi.html

27 March 2013 at 01:30

bw dari segmen good luck yunk..

http://sheda-ucu.blogspot.com/2013/03/contest-header-paling-sempoi-2013-by.html

27 March 2013 at 13:55

Blogwaking here! ^_^ Good Luck!

http://aynasyafiqah.blogspot.com/2013/03/contest-header-paling-sempoi-2013-by.html

30 March 2013 at 20:48

jaa datang dari segmen yang sama jugak...hihihihi...

http://www.jaakechik.com/2013/03/contest-header-paling-sempoi-2013-by.html

btw gud luck for you dear!!

Post a Comment