Saturday, 16 February 2013

New Design!

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Walaupun apa jua rintangan ku sanggup hadapi. Demi cinta lautan api sanggup ku renangi. Begini juga cinta ku pada blog ini. Pahit manis suka duka masam cuka kita tetap rasa bersama. 

Kata semalam aku nak biarkan blog ini bersendirian.Aku dah tak nak amik tahu pasal blog. Entah kenapa. Rasa di hati tak tenteram. Mungkin juga spm bakal menjelma tapi diriku masih lagi di awangan. Bagaikan tidak sedarkan diri selama lamanya. Bila ni nak sedar? Tahun last. Hentuk kepala di dinding agaknya.

Sudah cukup sudah kau memadah Aisyhah. Alhamdulilah harini siap jugak design blog ni. Memang nampak macam tiada perubahan kan? Tapi memerlukan masa untuk memerah otak. Otak pun kering so malam ni tak boleh buat kerja sekolah yang bertimbun. See,alasan yang tak bermunasabah lagi. Ishhhhh.............

Aisyhah dah cuba design bagi agak matang. Sebelum sebelum ni blog ni memang nampak kebudak budakkan? Betul kan? Jujur lebih baik kan?:'D So memang niat di hati sudah seminggu nak tukar design blog kasi matured sikit! Tapi mood tak menentu katakan. Hahaha!

KATA ORANG DESIGN DAH BERUBAH SO AZAM PUN SEMAKIN LAH MENGUNUNG. INGAT SPM TAK LAMA LAGI. LEPAS SPM KITA DAH BOLEH ONLINE LELAMA DAH *BATCH96*

Mulai minggu depan mungkin Aisyhah dah jarang aktif di dunia blog? Tapi entah lah kalau mulut je cakap lain. Kang jari jemari jugak yang menekan papan kekunci akibat terlalu rindu jugak. Hm. 

Dear reader, apa macam? Design baru? Nampak matured sikit tak ke sama jugak? :3 Rambut sama hitam tapi pendapat masing masing kan? Share lah pendapat korang okey? Tinggalkan nasihat di kotak comment :')


15 comments

16 February 2013 at 21:50

cantik!!kemah keming..

16 February 2013 at 21:55

Kalu design kebudak2 -budakan pun tkpe.nmpk awet muda sikit. hehe

16 February 2013 at 22:02

nampak sama tapi lain... :)

16 February 2013 at 22:12

comell~ simple but nice~ ^^

16 February 2013 at 22:40

sukar untuk kita menilai kematangan seseorang itu wahai dear adik ecah..kerana hati kita ini mudah untuk Allah bolak balikkan dalam sekelip mata..selagi mana apa yang kita lakukan itu tidak melanggar syariat dan hukum Allah juga tidak merosakkan kalimah syahadah..maka ianya baik baik sahaja..your header always sweet and awesome la dik ecah..

16 February 2013 at 22:46

terbaik !

16 February 2013 at 22:57

Cantik ~~

16 February 2013 at 23:21

Nice :D

17 February 2013 at 02:15

cantik..

17 February 2013 at 10:08

cantiklah! header nampak lawa sangat :3 Apapun, all the best untk SPM. ;)


P/s : saya tag akak masuk GA.

17 February 2013 at 10:32

Design baru, semangat pon mest baru!!! GOOD LUCK SPM!!!! CHAIYOKKKK!!!!>_<

18 February 2013 at 01:36

aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/

19 February 2013 at 01:16

header dah cute...cuma tulisan xberapa nak jelas..tu je komen...
for overall, blog dh cun!!..ambe punya blog je xmantop mcm blog ecah.. :)

Post a Comment