Saturday, 2 February 2013

New Design Again!!

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Harini Aisyhah tukar lagi design. Aisyhah memang cepat muak dengan design sendiri. Entah. Tapi cepat sangat muak. Kalau dah muak memang susah nak online kan diri untuk blogwalking again.

So lepas balik tusyen tadi Aisyhah siapkan satu blog yang dah tertunda dari petang tadi. Petang tadi keluar jejalan makan angin. Eh angin makan Aisyhah xD Mohon maaf lah untuk awak yang menempah tu kalau terlambat. Alhamdulilah dia suka design yang Aisyhah buat. Alhamdulilah rezeki bertambah dari sehari ke sehari.

Awak tengok Design ni tak kemas kan? Kalau masuk pertandingan blog memang dah lama kena rejek blog nih. Yelah sebabnya bukan smooth pun Aisyhah buat. Tak kisahlah tak cantik ke apa janji dapat tukar design baru. In Shaa Allah one day akan kemaskan blog ni. Eh? xD
Selamat Malam Awak semua! Bagi yang request tutorial nantikan lah ye!! Mohon maaf andai diri ini tersilap bicara. Selamat Malam~

LOTS OF LOVE ECAHH

6 comments

2 February 2013 at 01:15

macam mana nak buat border macam ni. comel sangat.

2 February 2013 at 01:21

Huhuhu thanks Ecah sebab edit blog Ika tadi wkwkwkwk

2 February 2013 at 08:45

comel lah! :D

2 February 2013 at 11:20

design baru,,mood baru..kreatif dan inovativ..good job adik..meningkatkan semangat rakan2 lain jugakan..alhamdulillah..ameen..

2 February 2013 at 15:07

Weii cah , sekali pandang nampak macam design blog kak Irinee . dua kali pandang macam blog Ecahhh .. cute !! debaikk. :)

2 February 2013 at 20:39

coooomeeeelll sangattttt~!! >.<

Post a Comment