Sunday, 24 February 2013

Done Tempahan Azwar Shuhada & Rodiyatul Akmar

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Esok dah Isnin. Jadinya no more blog with me. Hm okey sedih. Kalau korang nak tanya apa apa di twitter tak pun facebook. Kalau dekat fanpage tak balas lama korang sabar je lah. Hikhik. 

Alkisah bermula... Kak Rodiyatul dari minggu lepas nak tempah banner. Punya lah banyak cerita yang diputar belitkan tempahan dibatalkan. Yelah dekat seminggu aku tak boleh nak buat lagi. Kak Rodiyatul asyik tanya je. Bersalah je diri ni. Hmm. Lepas tu, Kak Rodiyatul tempah lain. Yeh masa yang sesuai. Weekend!! So aku dengan rela hati pun buat dengan hati yang berbunga bunga bagaikan di panah petih. EH?:P Nak tengok jom?:D


Kalau korang bijaksana, apakah perbezaan banner tersebut? Eh macam bermain teka teki lah pulak. Ek eleh, nampak tak? Pak belalang cakap kalau tak nampak perubahan hidup tak lama dah tu. EH? Hikhik. Mitos mitos yang ditokoh tambah. Ek?:p

Rasa nak menangis bila sedar nama salah eja. Hikhik. Nak buat GIF satu satu amik masa oh. Tapi ingatlah pelanggan salu betul. Kita kena utamakan kepuasan pelangan yang menempah. Yedok?:p Okay Banner GIF ni Aisyhah amik RM5 via Topup.

Hope kakak Radiyatul Suka :']

Second, Kak Azwar tempah Banner GIF. Banner yang ada gambar dia dengan artis korean. Banner tu sempena  Birthday Lee Min Hoo. Lee Min Hoo gambungan "WA" yang mewakili diri akak Azwar:'P Maka jadilah LEE MIN HOO WA!! 

Terima Kasih menempah ye kakak azwar. Hihikhikhik. Banner Gif RM5 jugak via topup. 


Ramai yang tanya dari mana saya belajar. Macam mana saya design semua tu. Disini saya nak tegaskan,saya bermula dari bawah jugak. Saya dulu sendiri tak tahu apa itu blog. Apa itu photoshop? Semua saya tanya orang. Tapi kata orang kalau usaha kita dapat hasil dia kan? Saya terus menanamkan cinta akan blog dari seusia 15 tahun. Mungkin. Saya create akaun saya delete akaun. Blog "just like me" ni blog second. Blog first tak tahu dah berada di mana sebab dah delete akaun google. Tiap hari saya belajar blog. Belajar belajar. Kalau aku belajar macam tu kan mesti SPM dapat result yang cemerlang kan? Pray for me k? SPM just around the corner :'B

Lots of love Ecahh,

3 comments

24 February 2013 at 17:28

beza akmal n akmar :D

24 February 2013 at 18:04

haah la salah eja kat nama.. hehe.. wahhh tp cantik sangat dah tu :)

24 February 2013 at 18:05

haha silap eja :p btw cantik dik . thanks sangat2 :* puas hati tempah kt awak :D

Post a Comment