Sunday, 27 January 2013

Short Segmen Huda dan Niera

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”




Harini Ahad. Esok Isnin. Esok sekolah ada perhimpunan.Perhimpunan di luar dewan sebab dewan tengah diupgrade kan. Takpa kena sinaran matahari di awal pagi. Dapat vitamin lagi. Alhamdulilah. Rezeki dari Allah.Sekolah dapat gelangang tenis. Untung kelas 5AMANAH. Dapat cikgu sukan yang pegang alatan dan kunci gelangang tenis. Dapat main dah. Alamakkk! Jangan pandang tenis ni senang! Bak kata orang belum cuba belum tahu! Dah cuba baru tahu betapa susahnya!! 

Harini Aisyhah Join lagi segmen dari kak niera. Hikhik. Kali ni dia berpatner dgn kawan dia kak huda. Kalau nak join klik banner di atas! Btw segmen kak niera yang haritu ecah tak sempat nak terjah semua blogger :-( Masa tak mengizinkan untuk ecah join. Sedih. In Shaa Allah ada rezeki lagi. Hajat nak tudung bawal dari segmen or giveway. Tapi dirini susah untuk menjoin sangat. Entah kenapa diri ini *sadiss*

Okay stop merepek.. Ok jom tengok hadiah jom! Gempakkk!

  • Huda: 1x Topup RM5 1x bloglist (bloglist mereka yang ceria | 2x Review Blog by Huda
  • Niera : 3x Review Blog (24 jam) dan Bloglist setahun by Niera
Malam ni dah tamat? Hehe. Semoga Menang. Kalau saya menang boleh tak PM saya dekat facebook. Kak niera tolong tau kalau saya menang sebab hari sekolah saya tak online pakai laptop semua on via mobile. Wekend je dgn laptop. Haha. Btw saya dah follow blog kak niera dan kak huda. Like pun semua dah. 

Lots of love Ecahh.

5 comments

27 January 2013 at 16:44

singgah dri segmen yg sama

http://umikasum.blogspot.com/2013/01/short-segmen-huda-dan-niera.html

follower ke 1399

jemput singgah ke blog n happy berblogging yer

27 January 2013 at 19:58

Assalamualaikum :)
Good luck Ya..

Jemput join segmen Aya yang tak seberapa ni..

http://ismy-maryam.blogspot.com/2013/01/segmen-blogger-rakan-sebaya-by-arya.html

28 January 2013 at 12:10

setiap apa yang kita usahakan besertanya kesungguhan pasti membuahkan hasil..

29 January 2013 at 10:25

Sorry, Arol Mubin lambat datang sini. Arol peserta nombor 18. Salam perkenalan. :)

http://arolpunyeblog.blogspot.com/2013/01/short-segmen-huda-dan-niera.html

29 January 2013 at 18:46

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/01/short-segmen-huda-dan-niera.html

Post a Comment