Friday, 25 January 2013

Segmen : Terjah Tahun Baru AisyahHumaira'

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Harini Aisyhah teringin nak join segmen Kak Aisyah Hummaira'. Walaupun last minit baru nak join kan tapi masih ada masa kan? Hehe. Jom terjah blog kak AisyahHumaira'


*Klik banner untuk join *

Wah teringat header ni. Dah lama Ecah buatkan untuk akak haritu. Tapi akak masih guna walaupun design blog dah berubah. Terharu sebenarnya. Bukan senang blogger famos akan guna benda kita buat kan?:)

Kak Niera memang baik. Comel je dia. Semoga terus berjaya dalam alam blogging. Teruskan perjuangan anda:)

Anda beminat? Jom sesama kita gempakkan segmen ini. Antara hadiahnya :-


  • Topup RM30 [ Top Raferral ]
  • Riview Blog + Bloglist setahun [Penerjah Paling banyak ]
  • Bloglist setahun [ Peserta Betuah ]
  • Hadiah Mesteri [Peserta Awal | Tengah | Akhir ]
  • Hadiah akan bertambah jika lebih 200 peserta.
Kata orang tuah ayam nampak di kaki,tuah manusia siapa yang tahu. Marilah kita join sesama. Kalau ada rezeki kita menang kan? In Shaa Allah.

Lots of love Ecahh

23 comments

25 January 2013 at 09:30

wieya terjumpa segmen ni pun dari blog awak . hihi . saje join . jugak http://dhiaadawiyah.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyah-humaira.html

25 January 2013 at 09:45

ASSALAMMUALAIKUM , Cikwieda dari segmen yg sama jemput singgah sini
-->
http://dearbudakjahat.blogspot.com/2013/01/terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

25 January 2013 at 12:01

semoga tuah menjadi milik ecah ok.. :)

25 January 2013 at 14:16

SEGMEN TAMAT !KEPUTUSAN AKAN DIUMUMKAN HARI ISNIN , 28/1/13 KERANA MEMBERI PELUANG KEPADA SEMUA PESERTA UNTUK TERJAH BLOGGER LAIN PADA HARI SABTU DAN AHAD. PENERJAH TERBANYAK AKAN MENDAPAT HADIAH . RUJUK SEGMEN INI UNTUK TAHU MENGENAI HADIAH :)

terima kasih kerana join :)

pastikah anda terjah semua peserta dan kemungkinan besar anda akan mendapat salah satu hadiah !!! :D

http://www.aisyahhumaira.com/2013/01/terjah-blogger-awesome-di-tahun-baru.html

25 January 2013 at 15:06

dari segmen yang sama . saya dah follow awak . harap awak follow blog saya ye :)

http://www.cikfie.com/2012/12/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

25 January 2013 at 17:24

Hai. Eiqa datang terjah dari segmen yang sama http://tentangsayaizatulatiqah.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html :)

25 January 2013 at 17:29

hi fllow sni gk,segmen sama

25 January 2013 at 20:03

najihah datang dr segmen y same + follow sinie :)


http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

25 January 2013 at 21:57


Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow blog ni b4, so no BW ,& Komen entry awak ni :) Jom ke blog utk komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

25 January 2013 at 22:02

http://dairihatiyana.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

Salam singgah ^_^ dr segmen yang sama!

26 January 2013 at 05:40

Assalamualaikum, salam terjah, salam perkenalan , ,, Dari Blogger Baru ,, happy blogging =)

ubaidullahjaafar.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

26 January 2013 at 11:12

Assalamualaikum. Terjah dari segmen yang sama :) Harap singgah balik ya.
http://xsweetnothings.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

26 January 2013 at 11:23

done follow #1395

*blog awa syomel la <3

datang dari segmen y sama dan menerjah awa :)

http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2012/12/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

26 January 2013 at 23:12

goodluck to awak too.

27 January 2013 at 09:05

Assalamu’alaikum, salam ukhuwwah =)

Singgah sini dari segmen blog yang sama

http://mawaddahrahmat.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

27 January 2013 at 12:13

selamat bersegmen cahh !!

27 January 2013 at 12:13

selamat bersegmen cahh !!

27 January 2013 at 12:21

dr segmen yg same ... jalan2 + follow sinie http://menujusyurgamu.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

27 January 2013 at 18:45

Lyeen dtg dr segmen yg sama..hoyehhh.!
Salam perkenalan dan salam dunia cupcakes..

Percayalah bahawa kemanisan hidup akan dtg bila kita percaya pada kemanisan cupcakes..sehh..:)

---> http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

27 January 2013 at 23:04

dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy , http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyah-humaira.html

30 January 2013 at 11:20

being here even dah terlambat.. xda internet kat kg.. hehe

http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

31 January 2013 at 20:26

singgah dari segmen sama. sorry lambat bw. blog xleh buka.

http://www.mimiesya.my/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

1 February 2013 at 15:46

balas kunjungan..done follow sini

Post a Comment