Sunday, 6 January 2013

Exchange Banner?

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Assalamualaikum. Lama dah aku menghilangkan diri. Walaupun malam semakin tua aku tetap memujuk mata ini untuk terus mengupdate blog yang kian lama kian bersawang. Siapa yang kisah kan nya? 

Harini Aisyhah siapkan satu blog. Satu blog demi satu blog. Alhamdulilah. Siap jugak Aisyhah buat harini. Mohon maaf kepada yang menempah dan saya terpaksa menolaknya. Saya kesuntukkan masa untuk online sekarang. Kerja sekolah yang bertimbun bagaikan gunung itu terpaksa saya tarah seorang diri untuk menghabiskan. Takpa kan untuk berjaya? Apa salahnya kita berkorban dalam sebelas bulan saja {11}? #takeanote #sedarkandirisendiri 

Dah lama niat di dada untuk menukar banner. Banner dulu hanya untuk testing saja. Well, budak baru berjinak untuk membuat banner! So jom exchange banner? Leave your comment ok? :D Thanks. #short entry
Photobucket

Apakah pendapat korang tentang banner baru ni? >.< Setiap orang ada pendapat masing masing kan? :]
Tunggu saya sampai saya online. Nanti Aisyhah balas exchange korangg!                               Thanks btw:) Salamun Alaik..

11 comments

6 January 2013 at 00:43

jom jom jom :)

6 January 2013 at 00:56

Nak ex-change. Dah letak! :D

6 January 2013 at 01:45

bagus dik . homework kena utamakan dulu kan ? blogging ni sampingan je . well , study leklok ! ;D

6 January 2013 at 09:44

banner baru yang cantik ! :D

6 January 2013 at 11:24

cumill..lg2 la pink colour tu..soft je..

6 January 2013 at 11:31

salam perkenalan......

Dah letak! http://itsnanastory.blogspot.com/p/blog-page_780.html :D

6 January 2013 at 14:13

Done letak banner Ecah! http://acha-asha-official.blogspot.com/p/exchange-banner_5.html

6 January 2013 at 19:59

aien dh tukr banner lama anda.
Hehehe..come tertatik deaboom..Suke tngk banner tuh.. :D

7 January 2013 at 01:05

Done exchange. Dont forget to put mine :D

7 January 2013 at 16:30

comel banner ^^

Post a Comment