Wednesday, 5 December 2012

Welcome Disember.

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Hari ni ganji lah 5 hari kita di dalam bulan disember. Bulan penghujung segala bulan. Tak lama lagi kita semua akan tutup buka lama dan buka buka buku baru. Marilah kita tanam azam sebenar benarnyaa!:p

Masa berjalan dengan laju kan. Cepat sangat aku rasa. Lagi 3 bulan umur aku bertambah. Bertambah dan bertambah walaupun satu dijit. Bila dicantumkan aku kini bakal memegang 17 tahun. Siapa pecaya? Saya sendiri tak pecaya yang saya kian membesar. 

Teringat kisah dulu. Kisah kebudak budakan yang entah apa apa ja. Kini bukanlah matang tahap mana pun. Tapi bak kata orang lebih baik dari dulu,yedok? Yelah kan? Dulu ingat tak masa aku first blogging?? Ingatt takk? 

Memang gaya aku dulu annoying tahap sepuluh {10} Dulu HTML tu pun aku tak tahu apa. Biasalah kan budak baru belajar. Mesti kena ajar dari orang dewasa kan? Siapa pernah jadi SIFU aku? Terima kasih lah sanggup layan kerenah aku yang tak matang tu. Eh malu lah :p

Dari hari ke hari dari hati ke hati aku telah jatuh hati dekat blog. Walaupun aku sendiri tidak mengerti apa itu blog? Walaupun aku pening dengan codding aku tetap cintakan blog. Hiperbola tak? Aku tak bosan nak edit blog. Edit setiap hari. Serius. Ada masa edit. Orang edit otak dengan buku aku edit otak dengan blog. LOL

Banyak story sebenarnya nak diceritakan. Its sokay aku bukukan semua nya menjadi sebuah kenangan. Lepasan SPM tahun depan aku ceritakan kembali sampai lebamm .___. Siapa sanggup? Tunggu lah sampai berjanggut. Tralala~

Eh, jom terjah blog ini. [ disini] Ini belog maklang Saya. Jom jom lawat dia:P Beliau masih baru:p

Okay cakap tentang masa. Kalau pakai jam yang mahal sekali pun kalau tak tetap masa orang tak pandang jam tu pun. Biarlah jam murah yang dibeli di kaki kaki mall tapi tetap pada masa. Itu lagi baik bukan? Tepuk dada tanya selera. Jom tepuk mata masa untuk tidur. Selamat Malam semua. Mohon maaf dgn kesilapan:p
Lots of love ecahh, 

10 comments

5 December 2012 at 01:14

Nak cerita 'dulu' tu macam lama sangat dah hehe. Sejak umur berapa dah blogging?

5 December 2012 at 11:47

lepas ni kurangkan blogwalking tau.. tapi kena selalu update entry.hehe

5 December 2012 at 15:53

Hoho . Berdebar pulak bila pikir next year SPM . Kita sebaya *Hi5 !

6 December 2012 at 12:07

hai dear :)

dtg follow blik, tq sudi follow..
apepon salam pkenalan ea..nnt singgah2 la blog :)

Shuddd
6 December 2012 at 20:10

Awak saya dengar awak terima tempahan tapi tak buat header?betul ke? Nak tempah boleh? Buat dengan akaun blog sekali?

6 December 2012 at 20:29

muda lagik 17 tuh :P

CP nih dah 21 kowt , hehehe !

6 December 2012 at 21:28

assalam sayang :)
kita sama. minat edit blog juga. addict kot :D

hey, tolong puan gojes klik g+1 dan undi segmen menang iphone 5 bolehkan?
thanks syg :)

6 December 2012 at 21:59

salam, kite tag awk tw utk join GA :)

6 December 2012 at 23:54

Haaa, goodluck spm next year. Mihmihmih

7 December 2012 at 23:39

sy pun jatuh ht dgn blog..n tyme nak lawakan blog mmg bzy sngtla kan tgk blog tutorial..hihi

Post a Comment