Tuesday, 11 December 2012

Freebies CURSOR

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Alhamdulilah. Harini aku godek godek berjaya jugak. Semalam download photoshop then bagilah adik guna laptop. Tuptaptuptap. Tengok tengok dia dah off laptop. Huwa hanya Allah saje yang tahu perasaan aku masa tu. Ok sabar esok masih ada,ketika hatiku berkata. Hm. 

Pagi ni aku godek godek. Tengok tengok photoshop dah download. Mihmihmih. Adakah adik download balik? Mueheheh:p Okay lepas tu. Tak boleh extract file pulak. Huwa. Huwa. Then godek godek Alhamdulilah berjaya jugakkkk. So tanpa melengahkan masa, aku terus buat header. Simple kan?Tahu la tak secantik header korang. Takpe takpe proses pembelajaran T^T


See. Aku dah buka tempahan blog. Siapa nak? Inform dekat saya ok? In Shaa Allah sebelum sekolah saya masih akan terima. Kalau nak tau lebih lanjut rujuk [SINI]

Okay. Penat dah membebel. So jom tengok cursor. Simple kan? Kalau nak amik jelah ^_^

 
http://i.imgur.com/CHBsr.png

http://i.imgur.com/YuIdI.png

 http://i.imgur.com/yGSgJ.png

http://i.imgur.com/Gv2Hp.png

http://i.imgur.com/Q52IS.png

Okay done. Hope you all suka lah. Okay tinggal kan lah comment untuk pendapat masing masing. Thank You :P

Lots of love ecahh,

10 comments

11 December 2012 at 13:42

awk boleh x kongsi link tmpt awk download photoshop tu ? tengss kalau awk ade bg err boleh inform dkt cbox sy..tengss ^^

11 December 2012 at 14:40

semuanye cool :D

11 December 2012 at 15:52

header dea cantik la . ade bear lagi , comel ! btw , nice cursor :)

11 December 2012 at 17:40

tengss kayh.. ^^

11 December 2012 at 18:20

http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/12/mega-giveaway-2012-by-lyanas-studio.html <- Teringin nak ada DIARI COMEL? HADIAH MISTERI? NOVEL DAN BLOGSTUFFS? Jom join MEGA GIVEAWAY BY LYANAS STUDIO sebelum 12.12.12 *besok* :)

12 December 2012 at 03:02

Hai,Aisyah!
Nak belajar buat tutorial sendiri drpd Aisyah bleh?
Dapat ajar sket2 pun tak apalah.. :)

12 December 2012 at 19:49

semua comey-comey design cursor yang cahh buat..hehe.. =D

13 December 2012 at 17:14

waaa waa waa..comel meyhh header tuu.. nak satuu..hee~~ >,< cursor tu pon comel jugakk.. semad!! :)

14 December 2012 at 00:08

untung laa dpt guna photoshop. saya dah berapa kali download asyik tak menjadi je .T_T

14 December 2012 at 00:39

Jom jadi sponsor GA Aimi :

http://aimi-wardina.blogspot.com/2012/12/pencarian-sponsor-topup-for-aimi-and-my.html

Post a Comment