Friday, 14 December 2012

Blog Siapa Di Riview??

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 

 Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”



Semalam. Belog Akak Azwar ada buat entry tentang blog aku. Alhamdulilah. Thanks Akak. Eh guys jom lawat Kak Azwar ni? Jom [sini] Lama dah kan kita kenal akak? Seriusly blog Akak Azwar ni best kalau baca. Ha'ah lah cara penulisan dia dapat menarik hati hati reader untuk stalk dia setiap masa. Blog yang penuh dengan ilmu ilmu yang berguna. Memang sapa yang tak pernah lawat dia memang rugi besar. Jadi lawat lah sekarang! Yeahh :'D

Ok. Tadi aku terima tempahan lagi. Alhamdulilah siap jugak. 

*RIGHT CLICK UNTUK TUMBESARAN*


Kami kenal dekat twitter. Dari mata turun ke hati. Eh? Haha. Dia tanya pasal tempahan baru beralih ke Facebook. Adik ni suruh aku design sendiri. Masa tu tak dapat fikir design apa yang dia nak. Aku buat je ikut rentak naluri aku. Lastly jadi macam tu ^-^ Simple kan? Takpe janji adik ni suka dengan design aku. Ok dari dulu kan? 

Blog yang aku design tu inpirasi dari akak AisyahHumaira. Tengok design dia simple ja dan kemas tu yang terpikat hati tu. Biru lagi tu~Sejuk mata memandang je kan?


Okay dekat sini hujan lebat. Saya undur diri dulu ye. Assalamualaikum :-D
Dalam Satu entry berapa org di Riview? //-_-\\'' Jyeah. Happy Blogging
Lots of love Ecahh,

8 comments

14 December 2012 at 20:28

cantiknye :)

14 December 2012 at 21:57

cantek n kemas.. :)

14 December 2012 at 22:29

fuyoo akak azwar tulun promote tuu...hebat2...:)

15 December 2012 at 02:05

biru ...love it ! so much ! hee ^^,

15 December 2012 at 10:03

kreatifnye....nnti akak nk tempah gak la... :) k

15 December 2012 at 10:16

Echah memang berbakat.. teruskan mendesign :) blog nie pun cantik echah buat.. Good luck dear.

15 December 2012 at 13:13

blog kak Azwar tu tak boleh bukak . katanya , blog da diremoved . heyhey ! cantik la header tu . god job !

15 December 2012 at 14:45

ouh ! okee , semoga dapat balik :)

Post a Comment