Thursday, 28 November 2013

Tempahan

Assalammualaikum.

Pastikan anda betul betul ingin menempah tempahan yang disediakan oleh saya. Dan anda boleh PM saya di fanpage saya.

Syarat syarat tempahan :
  • Anda seorang yang serius,penyabar dan paling penting tidak cerewet.
  • Proses mungkin mengambil masa seminggu.
  • Bayaran melalui ; RM10 Kebawah (topup - maxis) // RM10 Keatas (bank in - maybank & cimb bank )
  • Penukaran hanya boleh di buat sekali sahaja jika lebih cas akan ditambah
  • Bayar sebelum tempahan  di buat atau bayar selepas tempahan siap *saya akan pilih* - takut penipuan semakin berleluasa.
Kemampuan saya :

  • Header bergambar = RM3- RM5
  • Banner = RM5-RM10
  • Menutab (5image) = rm5-RM10
  • Edit full blog package = RM25-RM35
  • Facebook cover timeline photo = RM3-RM5
  • Bookmark design = RM3
  • Bookmark design + printing (1 image) + kertas Double A + liminited + Pos biasa = RM5
Edit blog (Denim) RM15 - RM20 :
  • Edit blog. Kalau ada contoh lagi bagus.
  • Header
  • Blockquote
  • Comment Box
  • Background yang sesuai
  • Simple Menutab (codding)
  • Title post & sidebar (codding)
  • Templete denim
Pilih tempahan anda dan isi maklumat :

Tempahan header 
  • Nama header:
  • Lebar x tinggi :
  • Font header :
  • Bersambung atau tak:
  • Contoj header (kalau ada):
  • Jenis header //Biasa//gif//bergambar:
  • Hantar gambar sekali di fanpage :
Tempahan full edit blog
  • Email blog:
  • Paswood blog:
  • Tema warna blog:
  • Fonts header :
  • Tempahan extra yang nak tempah:
Entry ini telah dikemaskini pada 26 Mei 2013 pada 5.42 petang. Harap maklum. 
Entry ini telah dikemaskini pada  28 November 2013 pada 0922 Pm. Harap maklum. 

Harga bayaran boleh di aturkan. Kita manusia pasti boleh budi bicara. Salam kenal ^_^

Lots of love ecahh,


8 comments

24 November 2012 at 15:04

aisyhah, design untuk header je ke?

24 November 2012 at 15:41

cuma mintak cadangkan.. nak kemaskan je. rasa macam semak pulak blog kite tu

24 November 2012 at 16:19

kalau nak mintak aisyhah buatkan pages comel2 boleh? letak dkt header

6 December 2012 at 17:58

miya nak tempah header boleh ?

11 January 2013 at 08:26

Salam Kak, Mai nak tukar header laa..akak boleh buatkan takk? berapa ye?

26 March 2013 at 21:51

Service yg cepat (Y)

2 April 2013 at 12:29

kalau nak header doodle gif, bayaran same keh ade tambahan..?

16 July 2013 at 15:21

nak tempah banner boleh? bayarannya mcm mne?

Post a Comment