Thursday, 15 November 2012

Salam Maal Hijrah

Assalammualaikum..

Alhamdulilah kerana kita semua masih diberi pulang untuk bernafas dan menikmati  tahun baru hijrah. Semoga kehadiran tahun ini akan menambah keimanan kita semua seterusnya hidup di dalam barakah dan rahmat dari NYA:'D

Selain itu saat ini detik ini aku sudah menjadi calon spm mengikut bulan islam. Ya Allah cepat nya masa berlalu. Aku rasa aku seperti baru dilahirkan. Hmm cepat nya aku membesar ya Allah. Sediakah hambamu ini untuk mengambil exam yang terlalu besar buat kami?

Mungkin tiada main main dah. Tapi inilah manusia. Cakap nak berubah tengok tengok still sama benda kan? Aku harap masuk tahun baru ni sikap malas dan seakatannya hilang. Amin Ya Rabb :')

Wahai wahai blogger sekalian doakan kami batch 96 ok? Aku pun nak mintak maaf dekat korang semua kalau aku pernah ke terkasar bahasa dekat korang ke apa. Hmm yang baik itu dari Allah swt yang baruk itu dari aku sendiri :'D

Marilah kita menjadi orang yang " FORGIVE dan FORGET". InsyaAllah hidup aman akan terjamin:'P

Lots of love Ecahh,

7 comments

15 November 2012 at 13:05

Salam Ma'al Hijrah..;) www.garapankenangan.blogspot.com

15 November 2012 at 13:11

Goodluck exam dear! Insyaallah boleh tu,yg paling penting, dekatkan diri dengan allah, insyaallah segala urusan menuntut ilmu allah akan dipermudahkan :) wallahu'alam.

15 November 2012 at 20:04

dtg bw cni..done follow...blog awk comel ok..suke blog yg simple2 cmni...btw,salam maal hijrah too :)

15 November 2012 at 21:35

salam maal hijrah juga. GudLuck utk spm thn depan ye =)

16 November 2012 at 00:47

salam maal hijrah buat awak jugak . terima kasih :)

16 November 2012 at 10:29

kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

16 November 2012 at 20:49

Salam Maal Hijrah :)
Same with me. Kita dua akan jadi spm candidates 2013. T_T

Post a Comment