Saturday, 8 September 2012

Freebies Header :)

Assalamualaikum pembuka bicara untuk kalian semua. Tiada duka yang abadi di dunia. Tiada sepi merantai mu selamanya. Malam kian berakhir. Hari kian berganti. Takdir hidup kan dijalani. Tangis dan tawa nyayian yang merdu. Namun ku percaya hati yang meyakini semua akan indah akhirnya :'D *Now playing opick-Tiada duka yang abadi*

Hai semuaa! Harini aku kembali dengan sekuntum bungaa! Yeayy! Takdak lah. Harini sekolah aku ada buat Majlis hari raya. Alhamdulilah semua berjalan dengan lancar. Ketika di sekolah riuh rendah dengan suasana untuk menyambut hari raya bersama sama. Pelbagai pakaian yang dipakai. Orang cakap banyak fesyen ye tak ye kan. Semua comel comel segak segak belaka xD

Okayy mesti ampa dah dapat rasakan suasanakan? Mesti ampa dah sambut kan? Macam tu jugak sekolah aku >.<

Next, sebenarnya aku nak bagi freebies header kat korang. Yeyy! Korang nak tak :D Memang header aku simple tapi takpelah kalau nak amik je lah ^^

Nota header : 800X300. Kalau korang nak amik boleh kopi pasta kan. korang boleh buka " open link in new tab". :)

http://i.imgur.com/GPNm7.png?1

http://i.imgur.com/vh4Kf.png?1

 http://i.imgur.com/FniV4.png?1
http://i.imgur.com/orwLg.png?1

http://i.imgur.com/N8qxv.png?1

http://i.imgur.com/fJarY.png?1

Hmm simple je kan aku buat? Kalau boleh comment lah dekat entry ni tentang entry saya buat ini. Maaf kalau silap bicara. Take care.

Lots of love ecahh,

8 comments

8 September 2012 at 17:57

comel ! eyqa ambil satu :)

9 September 2012 at 15:55

amik satu ! hehe , mekasehhh :)

18 October 2012 at 19:17

amik satu. syukran :)

22 November 2012 at 20:38

nak ambik satu. header yang cantik ! :)

2 February 2013 at 20:07

kite amik satu ye .. hehe

10 February 2013 at 18:32

ambik satu

10 February 2013 at 18:32

ambik satu

13 June 2016 at 02:15

Assalam..
Kite amik satu ye ..

Post a Comment