Saturday, 18 August 2012

Selamat Hari Raya Aidilfitri! :Xx

Hi semuaa. Hi semuaa. How you feel today? Macam mana perasaan awak bila nak raya? Hihi. Pasti degupan jantung awak semua berdegup kenyang. Chewahh! Betul tak. Betul lah kan? Hmmm. Pasti awak semua tak sabar nak pakai baju baru, kasut baru, handbag baru, tudung baru. Hmm betul tak? Angun angun geleng geleng kalau benar XD


*Tempahan kad raya online macam diatas pun dibuka* omeyy kan patrick kita* yey! :D

Pagi yang kian dan angin bertiup sepoi sepoi bahasa menyebabkan Saya rasa malas untuk tidur kembali. Bunyi ayam " berkokok" menandakan siang telah kembali seperti asal. Ketika ini pasti ibu ibu sedap sibuk untuk buat prepare raya! Orang cakap last time nak kemas kemas rumah segala bagai tu. Bagi ibu ibu yang tinggal di kampung halaman sudah pastinya sedap menyagam ketupat daun palas atau sebagainya :'>

Ramadhan kian hilang dan menyepi. Hari ni last kita semua umat islam bersahur dan berbuka :'> Huhu. Semoga ramadhan tahun depan kita masih dapat berpuasa dan beribadat bersama sama. Amin :')

Sebelum terlajak perahu saya merapu, disini Aisyhah ingin meminta maaf andai tersilap bicara, terkasar bahasa dengan awak semua. Sesungguhnya saya hanya manusia biasa yang selalu melakukan kesilapan :') 

Selamat Hari Raya Aidilfitri semua! :D 

Lots of love ecah,

5 comments

18 August 2012 at 07:16

salam aidilfitri :D

18 August 2012 at 07:46

salam aidilfitri dik ;)

18 August 2012 at 08:25

Selamat Hari Raya . :)

20 August 2012 at 21:29

keep calm n happy eidul fitri :D

20 August 2012 at 23:34

Bunyi ayam berkokok menandakan siang telah kembali.....hmmm, kat umah sy, xleh pecaye statement ni. Ayam umah jiran tue, berkokok x kira masa. Dekat2 maghrib p0n berkokok...huhu!
Selingan jer..hehe!
Slmt hari raya, salam lebaran utk rakan blogger =P

Post a Comment