Saturday, 21 July 2012

Freebies : header

Hai awak semua. Hmm sihat? cemna puasa korang? Masih dapat bertahan? hehe. Okay tinggal bape minit jek lagi. Tak sampai lagi sejam. Maka untuk memenuhi masa lapang kita, kita telah buat header! Yeyyy header! Hmm kita tahu header kita tak segrand para bloger yang lain. tsk tsk tsk T^T. okeeeke.

Okay header yang aisyhah buat ni header bersambung. yeap bersambung macam blog ecahh. hihii. Okay kalau nak amik korang buka i a new tab tau :p okayy enjoy!

Nota : 860x250

warna pink :P

warna biru :P

warna hijau :P

warna peach. ergh yeke? entah :o

warna purple :P 

warna hijau! :P

Hihi. Awak simple kan freebies kita? Hihihii. Okay maaf kalau tak cantik. hihi.

Okay tempahan header masih dibuka. Andai anda mahu anda boleh inform dekat saya :p

Selamat berbuka puasa wahai umat islam :)

Assalamualaikum.

Lots of love ecah,

6 comments

21 July 2012 at 19:01

aisyah..boley x ain nak request header ? Boley tak aisyah tolong buat header 'Salam Ramadhan' pastu macam ade border kat bawah tu macam header skunk ni tapi border kat bawah tu panjang sikit..boley x ? Hehe.s.ebab ain suke header jenis macam tu..faham ke ? Ekeke

21 July 2012 at 21:04

Bukan link blog..buat header macam biase..tapi untuk semua orang, means x payah link blog..^^

21 July 2012 at 21:04

Bukan link blog..buat header macam biase..tapi untuk semua orang, means x payah link blog..^^

22 July 2012 at 16:08

wahh , cantex lahh ... :)

21 September 2012 at 15:37

Lawa sangat. Ambik satu. Thankyou :')

28 September 2012 at 11:10

kita amik satu.. nice :)

Post a Comment